2024-04-20 04:47

Adio luminițe de sărbători într-un SECTOR al Capitalei

 |  21:05
Adio luminițe de sărbători într-un SECTOR al Capitalei

"Nu vom avea anul acesta luminiţe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate feţele şi cred că este decizia cea bună. Să vă dau şi datele problemei: Primăria Capitalei, cea care era expertă la aruncat cu banii pe fereastră, a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol. Fostul primar şi-a asumat el, din bugetul Primăriei, toate costurile iluminatului festiv şi avem acum un contract cadru. Nu avem timp să facem o nouă achiziţie, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6. La asta s-ar adăuga frumoasă sumă de 100.000 de euro (tot un contract cadru cu o altă firmă) doar (!!) pentru Parcul Drumul Taberei", a scris Ciprian Ciucu, luni, pe Facebook.

"Mă gândesc că, de banii aceştia, 500.000 Euro, aş putea face o grădiniţă sau o creşă sau mai asfaltez o stradă. Mai mult, luminiţele ar fi la fel ca în anii trecuţi, am primit conceptul şi, vă spun, sunt cam de prost gust", a afirmat edilul Sectorului 6.

"În aceste situaţii primesc multe sugestii, dar în final mă consult cu conştiinţa mea şi mă întreb ce decizie mi-aş fi dorit să ia primarul dacă ar fi fost altcineva primar. Şi eu mi-aş fi dorit să mai limiteze din risipă şi să folosească banii pentru adevăratele priorităţi. Mai este şi pandemia acesta nenorocită şi aici argumentele sunt pro (ar ajuta la moral) şi contra (oricum stăm mai mult în case), dar nu acestea au cântărit primordial în decizia mea. Primordiale au fost raportul calitate-preţ şi adevăratele priorităţi descrise mai sus. Vă mulţumesc pentru înţelegere, anul acesta ne decorăm casele şi sufletele!", a încheiat Ciprian Ciucu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE