2024-04-20 05:37

A MURIT Alex Elrich, acrobatul de la Circul Metropolitan, care căzuse în gol de la 9 metri

 |  16:39
A MURIT Alex Elrich, acrobatul de la Circul Metropolitan, care căzuse în gol de la 9 metri

Pe 5 februarie, Alex Elrich a cazut in gol de la 9 metri, in timp ce se antrena pentru unul dintre cele mai periculoase numere din circ, Roata Mortii. Ciudat este că Alex isi revenise, se recupera acasa si spunea ca se simte foarte bine, dar astazi a murit.

Şocant este faptul că în urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu pentru Observator, artistul spunea că se simte bine şi face deja exerciţii de recuperare.

Acrobatul urma de mai bine de o lună de zile un program de recuperare, după ce fusese externat. În urmă cu nici două săptămâni, Alex declara, în exclusivitate pentru Observator, că se simte bine. Și tot el spunea că peste cel mult 3 luni îl vom vedea din nou la înălţime, că nu îi e teamă să execute din nou cel mai periculos număr de circ şi că, după ce a învins moartea, se simte mult mai puternic.

În urma accidentul dramatic, medicii l-au operat pentru o dublă factură de femur. Deși, după ce a căzut de la 7 metri înălțime, de pe Roata Morții, s-a lovit foarte tare şi la cap. Din nefericire, s-a stins fulgerător.

Alex avea 26 de ani, iar o bună parte dintre ei i-a dedicat circului. Moartea lui lasă un băiețel fără tată și mulţi alţi oameni care-l iubeau. în durere.

"M-am trezit la spital după operație. Totul a decurs bine. Mi-a dat drumul acasă. Acum sunt ok, sunt bine, fac recuperare, fac recuperare și acasă. Mănânc bine, mă hidratez bine, de psihic are grijă și prietena mea, care tot timpul mă încurajează, îmi dă putere, ceea ce îmi trebuie acum. Am avut doar accidente minore. Asta a fost cea mai grea lovitura din viața mea. Pur și simplu s-a întâmplat. Așa a fost să fie. Așa a vrut Dumnezeu. Dumnezeu a vrut să mă țină și în viață. Dacă ei nu erau, cred că mă trăgea ața pe partea cealaltă. (...)

După 10 zile am ajuns acasă. Medicii m-au felicitat pentru operație, pentru voința de a sta în viață, de a fi luptător. Au și spus: ca mine se întâlnesc, poate, la 100. Pentru ca am avut și un corp, înainte făcând mult antrenament, m-a ajutat foarte mult. Au și spus ca sunt un caz fericit. Diagnostic: Dublă fractură de femur, partea dreaptă.

Prima oară, medicii s-au speriat, au crezut că trebuie să mă opereze și pe mandibulă, și la creier. Între timp, micile cheaguri de la cap. mandibula. A fost totul ok. M-a operat pentru dublă factură de femur. Mi-a băgat o tija, am două șuruburi.

Acum trebuie să o iau ușor cu mișcări foarte ușoare cu piciorul operat. Să recapăt mușchii lângă femur, să pot să ridic piciorul, să ma sprijin în el. Mișcări de picior, mișcări de glezne. Mișcări de începător, cum ar fi. Ca mușchii să-și revină, să aibă un strat de forță, să-mi dea energie, ca să pot să merg, să stau în picioare.

Recuperarea o fac tot la circ. Zi de zi ma întâlnesc cu colegii, mă îmbrățișeaza, le e dor, abia așteaptă să mă vadă înapoi în arenă. Cam în 2-3 luni ma întorc, totul depinde de mine.

- Vei mai avea curajul sa te urci pe Roata Morții? Îți mai dorești asta?

- Da, de ce nu. așa suntem noi, acrobații. Nu am frică. Niciun coșmar, dorm bine, mănânc bine, râd, glumesc, vorbesc cu toatâ lumea, sunt ok", povestea Alex.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE