2021-08-01 11:24

A ÎNGHEȚAT ROMÂNIA. Temperaturi negative în majoritatea zonelor țării în noaptea de vineri spre sâmbătă

 |  09:53
A ÎNGHEȚAT ROMÂNIA. Temperaturi negative în majoritatea zonelor țării în noaptea de vineri spre sâmbătă

Florentin Dincă

Noaptea de vineri spre sâmbătă a adus o răcire accentuată în țara noastră, mai ales în zona centrală și de vest. În toate aceste zone ale țării temperaturile au scăzut bine sub zero grade. Chiar și la ora opt dimineață, valorile în partea de vest a țării se situau sub limitele înghețului. Cea mai scăzută temperatură s-a înregistrat la Vârful Omu, minus 12 grade Celsius.

Au fost minus cinci grade la Brașov și Iași, minus trei grade la Sibiu, minus patru în Suceava, minus șase la Predeal și Miercurea Ciuc, minus patru la Satu Mare și minus trei în Caraș Severin.

În Capitală termometrele au înregistrat minus trei grade la stația Băneasa și zero grade la stația Filaret.

Meteorologii ne avertizează că vremea rece se va menține pe tot parcursul zilei de sâmbătă. Valorile maxime din țară vor fi următoarele: 12 grade în Transilvania și Dobrogea, 13 în Moldova, Muntenia și Maramureș, 14 în Oltenia și 16 în Banat.

Bucureştenii se vor bucura sâmbătă de o zi însorită, însă cu temperaturi mult mai scăzute decât valorile normale pentru această dată. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de un grad, și vor există mari mari șanse să cadă brumă. În noaptea de sâmbătă spre duminică vor fi condiţii de ceaţă.

Începând cu prima zi a săptămânii viitoare, vremea se va încălzi simțitor în țara noastră pentru cel puțin zece zile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE