2024-04-25 07:50

30.000 de bucureşteni au semnat pentru DEMITEREA lui Nicuşor Dan

 |  10:30
30.000 de bucureşteni au semnat pentru DEMITEREA lui Nicuşor Dan

Aproape 30.000 de bucureşteni au semnat pentru demiterea edilului Nicuşor Dan. Oamenii îl acuză e faptul că nu a avut niciun rezultat de la începutul mandatului şi până în acest moment.

Umaniştii, în frunte cu vicepreşedintele Ramona Ioana Bruynseels străbate la pas tot Bucureştiul pentru a vorbi cu oamenii pe acest subiect.

Bucureştenii, nemulţumiţi de activitatea edilului Nicuşor Dan, au semnat pentru demiterea acestuia, pe listele adude de umanişti.

"Ne dorim, noi, şi asta cu titlu imediat, ca domnul Nicuşor Dan, să plece acasă. Trebuie să scăpăm de orice personaj care nu reuşeşte lucruri pe care bucureştenii le aşteptă şi mai ales pe care bucureştenii le-a promis. Trebuie să terminăm cu incompetenţa şi cu tolerenţa incompetenţei în administraţia publică", a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Oamenii din Capitală consideră că Nicuşor Dan nu are calităţile necesare pentru a ocupa funcţia de primar.

"Am ajuns pe mâna unor oameni complet nepregătiţi. Nu au absolut nimic cu ţara. Ei trăiesc în alte lumi, pentru bine lor, nu al nostru", a spus o femeie.

Oamenii îi reproştează primarului Capitalei că nu este un bun gospodar şi sunt nemulţumiţi de aglomeraţia din trafic, parcările insuficiente, parcurile în paragină, poluare foarte mare, citeaza Antena 3.

Acţiunea de strângere de semnături a demarat în luna iunie şi până în prezent pe listă s-au înscris aproape 30.000 de bucureşteni.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE