2024-04-24 04:31

Meteo: Cum va fi vremea în București în prima zi a săptămânii?

 |  09:05
Meteo: Cum va fi vremea în București în prima zi a săptămânii?

Vremea va fi închisă la Bucureşti pe parcursul zilei de luni iar temporar se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi se va mai depune un strat nou de zăpadă în medie de 3...7 cm, potrivit prognozei speciale pentru Municipiul Bucureşti publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie, potrivit Agerpres.

Astfel, la finalul intervalului este estimată o grosime a stratului de zăpadă, în general, de 8...15 cm. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ce vor atinge la rafală viteze de 35...45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jur de 1 grad.

Citește și: 'Pilda Generalului Zeu' în PNL

Înnorările vor persista până miercuri şi temporar va mai ninge, dar vor fi şi intervale cu lapoviţă şi ploaie şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat (rafale de 30....40 km/h). Vor fi maxime în jur de 1 grad şi minime de -2...0 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o avertizare Cod galben de ninsori abundente, valabilă până luni după-amiaza, în 20 de judeţe şi în Municipiul Bucureşti.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE