2024-04-25 09:53

Htss lansează mindclass - platformă de e-learning care generează conținut video cu ajutorul Inteligenței Artificiale

 |  15:21
Htss lansează mindclass - platformă de e-learning care generează conținut video cu ajutorul Inteligenței Artificiale

Htss, companie specializată în furnizarea de soluții software de business, cu peste 1000 de clienți în 11 țări, lansează, în urma unei investiții de 200.000 euro, platforma de e-learning mindclass. Platforma se adresează atât companiilor cât și universităților, generând conținut video educativ cu ajutorul Inteligenței Artificiale.

Bogdan Dumitrescu, CEO htss: Românii asociază procesul de învățare cu o anumită obligație. Cu ajutorul tehnologiei, vrem să redăm oamenilor bucuria de a învăța

„Cele mai mari companii din lume au înțeles importanța educației continue și investesc masiv în pregătirea proprilor angajați. Din acest punct de vedere, România are mult teren de recuperat, însă lucrurile se schimbă și aici, mai ales prin intermediul culturii organizaționale a multinaționalelor care activează pe piața noastră. Deopotrivă angajații și managerii români din aceste companii au descoperit pe propria piele importanța educației continue, iar astfel de experiențe vor fi căutate în continuare, chiar și la viitoarele locuri de muncă.

Pe de altă parte, în România, educația formală este unul dintre cele mai puțin digitalizate domenii. Am văzut cu toții, în pandemie, câte bariere sistemice există și cât de greu se depășesc. Credem însă că un stat performant se clădește pe structura unui sistem educațional dinamic, updatat constant cu cele mai noi descoperiri și trenduri internaționale și, totodată, raliat la nevoile reale de pe piața muncii. Or, este evident că manualele românești, unele dintre ele vechi de peste 20-30 de ani, nu reușesc să ofere studentului acel update la zi al informațiilor necesare. Din toate aceste motive am decis să dezvoltăm mindclass, o platformă software de e-learning destinată atât companiilor, cât și universităților,” afirmă Bogdan Dumitrescu, CEO High-Tech Systems & Software.

Cursuri proprii și acces la o librărie amplă de conținut educativ în diferite formate electronice

Platforma mindclass este gândită pentru a fi gata de funcționare în doar câteva minute de la instalare. Astfel, conturile destinate studenților unei universități sau angajaților unei companii pot fi create manual, rapid și intuitiv, sau, în cazul companiilor, ele pot fi generate automat, prin importarea informațiilor necesare din softul de gestiune folosit de acestea.

Mai apoi, utilizatorii vor avea acces instant atât la materialele încărcate de companie/universitate, cât și la o bibliotecă amplă de conținut în diferite formate electronice: fișiere video și audio, cursuri interactive și chiar jocuri educative. Mai mult decât atât, experții mindclass pot crea conținut educativ la cerere, axat pe nevoile și obiectivele clientului. Un diferențiator important al platformei este reprezentat de capacitatea acesteia de generare a conținutului video educativ cu ajutorul Inteligenței Artificiale.

Instrumente de evaluare și dezvoltare constantă

Nu în ultimul rând, mindclass permite crearea de testări care vor evalua cunoștințele dobândite de membrii organizației, precum și recomandarea altor cursuri relevante, în funcție de abilitățile, nivelul de cunoștințe și ritmul de învățare al fiecăruia.

„Mindclass este un produs software cu aplicabilitate internațională. Vom promova această platformă atât în cele 11 țări în care suntem deja prezenți cu produsele noastre, precum și pe alte piețe noi în care ne pregătim să intrăm. Însă, unul dintre obiectivele la care ținem cel mai mult este ca mindclass să ofere un suflu nou educației din România, atât celei corporate cât și celei din mediul universitar. Platforma mindclass poate fi accesată rapid, de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, iar cu ajutorul cursurilor interactive ne dorim să îi ajutăm pe clienții noștri să descopere acea bucurie de a învăța, născută din curiozitate sinceră, un sentiment complet diferit de obligația de a învăța, cu care, din păcate, cei mai mulți dintre noi am fost obișnuiți de-a lungul anilor,” adaugă Bogdan Dumitrescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE