2024-04-18 12:45

CULORILE care îți aduc noroc în 2023

 |  23:15
CULORILE care îți aduc noroc în 2023

Dacă porți anumite culori, nu îți atragi doar priviri de admirație, ci și energii pozitive. Culorile te influențează și îți pot aduce chiar noroc. Un simplu accesoriu, o bijuterie sau un portofel care să respecte această cromatică se pune la socoteală.

Dacă ne aplecăm puțin privirea către Feng Shui și către zodiacul chinezesc, aflăm că am intrat în anul Iepurelui de Apă și, în ciuda numelui, elementul principal al anului este focul. Așadar, culorile care ne duc cu gândul la acest element sunt de dorit în preajma noastră, fie că ne referim la vestimentație, fie că ne referim la obiecte de decor.

Confom principiilor Feng Shui culoarea norocoasă a anului va fi roz fucsia.

Aceasta este o culoare extrem de puternică, cu o vibrație pe undă lungă, care îmbină tonuri de roșu și de violet, ambele fiind considerate extrem de norocoase. În ideologia Feng Shui, rozul este asociat cu iubirea, dar și cu căsătoria, punând accentul pe inocență și de puritate. Persoanele care decid să se înconjoare de această culoare vor avea sentimente puternice de relaxare și liniște. Totuși, trebuie menționat faptul că ar trebui utilizată cu moderație, dat fiind că este, totuși, o culoare stridentă, iar exgerările nu sunt de dorit.

Roșul este, de asemenea, o culoare extrem de puternică și este asociată încă din cele mai vechi timpuri cu norocul, cu bogăția, cu victoria și cu prosperitatea în mai multe culturi.  De asemenea, această nuanță este asociată des și cu pasiunea și cu dragostea, așa că aduce o energie pozitivă în dormitor, precum și în ieșirile în oraș. Poartă haine și accesorii roșii la întâlnirile cu persoana iubită, apelează mai des la manichiura cu nuanța roșie, precum și la rujul roșu. La fel ca la roz, folosește cu moderație roșul și nu te transforma în Scufița Roșie atunci când pleci undeva.

Verdele este o altă culoare versatilă și este asociată cu abundența, sănătatea și echilibrul. Dacă porți verde vei avea tone de noroc. Pentru o viață armonioasă, înconjoară-te de lucruri în această nuanță, de plante vii verzi, care îți vor aduce în casă armonie și echilibru, dar și un aer mai curat în locuință. De asemenea, multe persoane folosesc tapet pe unul dintre pereți cu imagini din natură, mai ales în dormitor, iar acest lucru poate aduce o stare de relaxare.

Albastru. Pentru a activa creativitatea intelectuală în anul 2023, apelează mai des la ținute și accesorii albastre la locul de muncă. Purtând această nuanță, vei putea comunica mai rapid și vei fi mai ascultat la locul de muncă de către colegi sau de către superiori.

Sursa: RomaniaTV.net


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE