2023-03-24 05:37

ANM, Prognoză meteo pentru luna martie: Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni?

 |  11:00
ANM, Prognoză meteo pentru luna martie: Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni?

Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă a anului, iar precipitațiile vor fi excedentare în regiunile nord-vestice și în zona montană aferentă până la jumătatea lunii martie, potrivit prognozei pe patru săptămâni transmisă vineri de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

6 - 13 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, dar mai ales în sud- estul extrem al țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, dar și local deficitare în cele estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

13 - 20 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice și în zona montană aferentă, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

20 - 27 martie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

27 martie - 3 aprilie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE