2020-12-04 03:23

ALIMENTELE care ne ajută să scăpăm de anxietate și atacuri de panică

 |  21:57
ALIMENTELE care ne ajută să scăpăm de anxietate și atacuri de panică

Anxietatea și atacurile de panică sunt problemele omului modern. Există anumite situații din rutina cotidiană care pot provoca teamă sau neliniște în organismul tău, dar nu trebuie să te îngrijorezi, căci ele vor trece, cu ajutorul unui medic, fără să te afecteze prea tare.

Gestionarea situației este dificilă, iar adunarea controlului atunci când simți că totul se clatină este precum un blestem. Parte din soluție sunt și dieta și modul de viață. Pentru cei care se confruntă cu astfel de stări există și alimente care le vin în ajutor, informeaza Impact.

Rhodiola – cunoscut pentru faptul că ajută în combaterea stărilor de oboseală și a durerilor de cap, stări care sunt induse de stresul fizic sau emoțional, de insomnie sau de problemele de la locul de muncă. Studiile efectuate de-a lungul vremii confirmă îmbunătățiri semnificative ale simptomelor de anxietate în urma administrării suplimentelor pe bază de rhodiola.

Tulsi – plantă adaptogenă care susține sistemul imunitar și care reduce efectele negative ale stresului și ale anxietății. Ea crește și rezistența organismului în fața radicalilor liberi.

Curcuminul – o substanță prezentă în turmeric. Ea crește rezistența organismului la stres.

Uleiul de lavandă – este cunoscut pentru proprietățile sale calmante și relaxante. De altfel, este folosit de mult timp în aromaterapie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE