2022-01-28 04:20

A picat examenul pentru permisul de conducere de 192 de ori: "Voi continua!" / Ce spune instructorul auto

 |  21:05
A picat examenul pentru permisul de conducere de 192 de ori: "Voi continua!" / Ce spune instructorul auto

Un polonez în vârstă de 50 ar putea fi considerat un exemplu de perseverenţă. Timp de două decenii a încercat de 192 de ori să-și ia permisul de conducere și tot de atâtea ori a picat examenul teoretic.

Bărbatul locuiește în Piotrkow Trybunalski, un oraș polonez cu doar 80.000 de locuitori. De aproape două decenii încearcă să obțină permisul de conducere, dar a picat examenul teoretic de 192 de ori la rând, ceea ce reprezintă un record în țară, conform verietyinfo.com.

Statisticile din Polonia arată că examenul teoretic are o rată de trecere de aproximativ 50%, în timp ce examenul practic este promovat de doar 4 candidați din 10. Totuși, bărbatul din Piotrkow Trybunalski a doborât toate recordurile și a cheltuit în total 1.300 de euro pe taxe de examen.

Stanislav Kabusevich, instructor auto, spune că ar trebui să existe în Polonia o regulă care să interzică unui candidat să susțină examenul de peste douăzeci sau treizeci de ori: „Dacă cineva ignoră regulile sau nu le cunoaște, nu ar trebui să conducă. La urma urmei, poate reprezenta un pericol pentru alții”, citeaza Antena 3.

Cu toate acestea, bărbatul din Piotrkow Trybunalski nu disperă și se gândește să continue tentativele, deoarece speranța moare ultima.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE