2023-02-04 11:35

ULTIMA ORĂ. Ana Maria Popescu și-a anunțat retragerea din activitate!

 |  15:15
ULTIMA ORĂ. Ana Maria Popescu și-a anunțat retragerea din activitate!

Imensa scrimeră Ana Maria Popescu (37 de ani) și-a anunțat retragerea din activitate, după ce a obținut medalia de argint la Cupa Mondială din Dubai. “Brânzica” are în palmares 3 medalii olimpice, una de aur şi două de argint, 8 la mondiale şi 13 la europene, alături de numeroase Cupe Mondiale câştigate, ea fiind de departe cea mai titrată scrimeră din țara noastră!

 "Se pare că se încheie. Peste 20 de ani petrecuţi în sala de scrimă… A fost ultima competiţie (n.r. Cupa Mondială) pentru mine. Credeam că sunt pregătită pentru momentul ăsta, pentru că nu simt să merg mai departe. Asta a fost tot şi cumva cred că din copilărie mi-am promis că o să simt momentul în care să mă opresc. E momentul. Acest moment a venit, ştiu treaba asta, nu mai am motivaţie să merg mai departe.

Ţin să vă mulţumesc tuturor pentru sprijin, tuturor oamenilor cu care am colaborat de-a lungul timpului, oamenii cu care am crescut, cu care am făcut echipă, începând de la federaţie, Clubul Sportiv al Armatei Steaua, COSR, toţi oamenii care au fost implicaţi în povestea asta şi sper să scriem poveşti frumoase pentru sportivii români. Vă iubesc pe toţi şi vă mulţumesc, mai ales vouă care sunteţi pe social media şi aţi fost alături de mine, atunci când s-a terminat cu medalie, dar mai ales atunci când am dat nuca-n perete, de la începutul competiţiei.

Sper să rămâneţi alături de mine, pentru că s-a încheiat un capitol din viaţa mea, dar cu siguranţă vor urma alte surprize. Mă duc să termin de plâns", a spus Ana Maria Popescu, pe vlog-ul personal.

Ana-Maria Popescu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo în această vară, a fost desemnată cea mai bună spadasină a lumii de cinci ori cinci ori, în sezoanele 2007-2008, 2008-2009, 2012-2013, 2019-2020, 2020-2021, un record.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE