2022-01-29 01:07

Valeriu Gheorghiță critică medicii care vaccinează fictiv: ”Ar trebui să NU mai practice meseria”

 |  23:01
Valeriu Gheorghiță critică medicii care vaccinează fictiv: ”Ar trebui să NU mai practice meseria”

Valeriu Gheorghiță - președintele Comitetului Naţional de coordonare a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 consideră că medicii care au fost prinși că au „vaccinat la chiuvetă” ar trebui să nu mai practice meseria după o astfel de situaţie.

„Aceste cazuri pe mine mă lasă fără replică şi fără cuvinte pentru că nu pot înţelege cum te poţi dezice de toate valorile profesiei pe care o practici, pentru care te-ai pregătit atât de mult timp. Cum poţi pentru, poate, nişte avantaje financiare, mă gândesc, că altfel nu înţeleg de ce ar fi putut să facă asta. Este complet descalificabil astfel de activitate, este jenant pentru corpul medical că trebuie să vedem şi astfel de situaţii, din păcate, pe care o parte puţină, din fericire, a colegilor noştri iată că o practică.

Cred că un pic de onoare ar trebui în situaţia asta şi nu ar trebui să mai practici meseria asta după o astfel de situaţie, adică măcar atâta onoare să ai, să spui: nu sunt făcut pentru... am pierdut testul de onoare şi de deontologie profesională şi atunci mă las de activitatea asta. Astfel nu văd cum te poţi reabilita moral, profesional, în faţa corpului medical şi în faţa oamenilor”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă, vineri seară, la Digi24.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE