2023-12-05 01:37

Tupeu la o sută de ani!

 |  16:00
Tupeu la o sută de ani!

O intervenţie chirurgicală de protezare de şold, la o pacientă în vârstă de 100 de ani, a avut loc, vineri, la Spitalul Judeţean Arad. Bătrâna a ajuns la spital după ce a căzut în locuinţa sa şi a suferit o fractură la nivelul şoldului. Intervenţia nu a durat decât aproximativ o oră.

”Intervenţie deosebită, finalizată cu succes, în urmă cu câteva minute, de către o echipă medicală a spitalului, formată din medici şi asistenţi medicali din specialităţile ortopedie şi anestezie! Dr. Bogdan Jitaru, medic specialist ortopedie şi traumatologie a efectuat o protezare de şold la o arădeancă, extrem de curajoasă, în vârstă de 100 de ani!”, a anunţat, vineri,  Spitalul Judeţean Arad, într-o postare pe Facebook.

”Pacienta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe după ce a căzut acasă, suferind o fractură la nivelul şoldului. Medicii i-au efectuat, de îndată, investigaţiile necesare, constatând că se impune efectuarea unei intervenţii de specialitate pentru aplicarea unei proteze la şold”, au mai transmis reprezentanţii unităţii medicale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE