2024-04-19 20:43

Trei focare de COVID-19 la Spitalul Județean Focșani. Mai multe cadre medicale și pacienți au fost infectați

 |  11:16
Trei focare de COVID-19 la Spitalul Județean Focșani. Mai multe cadre medicale și pacienți au fost infectați

Trei focare active de COVID-19 evoluează în această perioadă în Spitalul Judeţean Focşani, unde sunt zeci de persoane infectate, pacienţi şi cadre medicale.

Potrivit  autorităţilor de sănătate publică din Vrancea, în cele trei focare sunt 41 de persoane infectate cu coronavirus, dintre care 34 de pacienţi şi 7 cadre medicale.

Unul dintre focare evoluează în secţia Ortopedie, unde 8 pacienţi şi un cadru medical sunt pozitivi. Cel de-al doilea focar e la Chirurgie Generală, unde sunt confirmate 20 de cazuri, dintre care 14 pacienţi şi 6  cadre medicale,  iar cel de-al treilea la la Chirurgie Plastică, unde sunt pozitivi 12 pacienţi.

Urmare a confirmării celor trei focare de COVID, reprezentanţii spitalului din Focşani au dispus o serie de măsuri pentru prevenirea transmiterii coronavirusului. Pacienţii au fost izolaţi, în timp ce cadrele medicale infectate au rămas în spital, iar contacţii au fost plasaţi în carantină, scrie news.ro.

Deocamdată, nu se cunoaşte sursa zecilor de infectări cu coronavirus din SJU Focşani, o anchetă a Direcţiei de Sănătate Publică fiind în curs de desfăşurare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE