2021-09-24 07:10

TRAGEDIE în spital: O asistentă e în COMĂ după o gardă epuizantă

 |  20:26
TRAGEDIE în spital: O asistentă e în COMĂ după o gardă epuizantă

Caz şocant la Teleorman. O asistentă de la spitalul din Zimnicea a intrat în comă după ce i s-a făcut rău la serviciu. Femeia a suferit un anevrism cerebral din cauza stresului si a oboselii. Colegii ei au sunat la ambulanta, în speranta ca o vor salva. Medicii sunt rezervaţi la şansele ei de supravietuire.

Femeia în vârstă de 43 de ani lucra la Secţia de Medicină Internă a Spitalului Orăşenesc. Însă, marţi dimineaţă, spre finalul gărzii, a căzut din picioare. Colegii ei şi-au dat seama ca este vroba despre un anevrism cerebral pentru ca pe timpul serviciului a acuzat dureri de cap si a spus că nu mai vede cu un ochi.

Deşi erau în spital, colegii asistentei au sunat la 112, în speranţa că astfel va putea fi salvată. Potrivit presei locale, initial ar fi fost anuntat medicul de garda despre starea femeii, insa acesta nu ar fi luat-o in seama. Atunci, un alt medic a sunat la ambulanta, scrie cronicadeteleorman.ro

Echipajul de urgenta au trasportat-o pe femeie la Spitalul Judeţean din Alexandria. Acolo s-a decis ca asistenta sa fie trimisa la Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare Bucureşti. Însă aici medicii specialişti au anuntat ca nu mai pot face nimic pentru a o salva şi iau în considerare deconectarea de la aparatele care o tin in viata.

În ultima perioada, tot mai multi medici si asistente care asigura asistenta medicala de urgenta au probleme de sanatate din cauza volumului mare de munca si stres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE