2021-01-28 03:14

Streinu-Cercel dezvăluie cum va putea DISPĂREA pandemia de COVID în 6-8 săptămâni

 |  16:34
Streinu-Cercel dezvăluie cum va putea DISPĂREA pandemia de COVID în 6-8 săptămâni

Adrian Streinu-Cercel a vorbit despre modul în care se poate izola virusul, astfel încât, în 6-8 săptămâni, circulația acestuia să fie oprită.

”În ultima perioadă am văzut mesaje de genul: ”haideți să izolăm virusul, nu să ne izolăm pe noi!”. Absolut corect! Acest slogan este foarte bun. Dar pentru a face acest lucru, trebuie să avem grijă de noi.

Dacă nu avem grijă de noi, nu ne apără nimeni. Oricât de puternic ar fi statul, uitați-vă la SUA, degeaba! Sfatul meu este: haideți să ne protejăm pe noi înșine! Pentru a ne proteja pe noi înșine trebuie să purtăm mască tot timpul. Am ieșit din casă, am ieșit cu masca pe figură. Masca trebuie să acopere și nasul, și cu gura! Banda metalică de deasupra trebuie amprentată pe conturul nasului și a obrajilor. Dacă este pusă de formă, lasă zone prin care aerul pătrunde și, o dată cu aerul care pătrunde, evident că poate pătrunde și virusul”, a zis Streinu-Cercel care a reiterat importanța spălării pe mâini.

”Dacă aceste lucruri ar fi puse în practică, în decurs de șase-opt săptămâni, am putea să izolăm circulația virusului”, a mai spus Streinu-Cercel.

”Cei care nu vor să poarte mască, nu au decât să facă ce doresc, dar să-și asume și riscul îmbolnăvirii!”, a subliniat profesorul la Realitatea Plus.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-21

In legatura cu acest articol...

Inima, grav AFECTATĂ după vindecarea de COVID. Care sunt problemele

Alin Firfirică: “Pandemia m-a tras cu trei metri în spate!”

Coronavirus: Cel mai negru scenariu prinde contur: Carantina va reveni în România. Avertismentul specialiștilor

Coronavirus: Crește din nou procentul îmbolnăvirilor. Câți români s-au infectat în ultimele 24 de ore
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE