2024-04-20 05:14

SCANDAL amoros la Spitalul din Giurgiu: Bătaie între asistente din cauza unui medic

 |  21:08
SCANDAL amoros la Spitalul din Giurgiu: Bătaie între asistente din cauza unui medic

Rodica Luminița, o asistentă de pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, susține că a fost bătută de o altă asistentă chiar în spital, în cabinetul unui medic.

În plină pandemie, cadrele medicale de la ATI Giurgiu au de rezolvat un conflict care ar fi apărut pe fondul geloziei. Femeia susține  într-o postare pe Facebook că o altă asistentă ar fi băgat-o cu forța în cabinetul unui medic al spitalului, unde a lovit-o cu pumnii și cu palmele, acuzând-o că întreține relații sexuale cu el.

Întreaga scenă ar fi avut loc pe 15 octombrie, chiar în spitalul unde Rodica Luminița lucrează ca asistent medical de anestezie, pe Secția ATI.

Managerul spitalului, Rata Mihaela, a declarat pentru GÂNDUL.RO că a început o anchetă internă.

„Astăzi a pornit o anchetă internă să vedem cât este de adevărat sau neadevărat. Nu vă pot da niciun fel de detaliu pentru că am făcut dispoziția de constituire a comisiei și începe o anchetă internă. Se vor lua declarații de la fiecare fată în parte și se derulează ancheta internă”, a declarat managerul SJUG pentru GÂNDUL.RO.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-20

In legatura cu acest articol...

FOCAR de coronavirus la Spitalul Elias din Capitală

MĂSURILE anunţate de Metrorex pentru evitarea supraaglomerării în staţii

Prima reacție a lui BĂNICIOIU după ce DNA a solicitat urmărirea penală a sa pentru pentru trafic de influenţă şi luare de mită

Florin IORDACHE, fostul ministru al Justiţiei, este noul președinte al Consiliului Legislativ

O nouă umilință trăită de Rapid




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE