2024-04-20 09:50

Rezultat autopsie: Care a fost cauza reală care a provocat decesul lui Nelu Ploieșteanu?

 |  12:10
Rezultat autopsie: Care a fost cauza reală care a provocat decesul lui Nelu Ploieșteanu?

Rezultatele autopsiei în cazul lui Nelu Ploieșteanu nu lasă loc de interpretări. Artistul a murit de coronavirus iar trupul acestuia va fi sigilat și dat familiei pentru a fi înmormântat după protocolul SARS-CoV-2, anunţă Antena 3.

Medicii legiști au confirmat că Nelu Ploiesteanu era infectat cu COVID-19 în momentul în care a murit. Rezultatul testului a fost efectuat la Institutul de Cercetare Cantacuzino.

Familia  artistului trebuie să ajungă la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a ridica trupul lui Nelu Ploieșteanu, aflat într-un sicriu sigilat, și a-l duce la Cimitirul Străulești 2.

Familia a cerut autopsie deoarece nu și-a dorit ca artistul să fie înmormântat după regula COVID-19, însă, după investigațiile efectuate, s-a confirmat că Nelu Ploieșteanu a decedat din cauza virusului SARS-CoV-2.

La înmormântare nu vor participa mai mult de 16 persoane.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său. Mihăiță, băiatul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 32 de ani. El avea grave probleme de sănătate și era imobilizat la pat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE