2021-09-24 05:10

Râsu’ plânsu’. Ce au primit la MASA de prânz PACIENŢII Spitalului de Urgenţă din Slatina

 |  14:43
Râsu’ plânsu’. Ce au primit la MASA de prânz PACIENŢII Spitalului de Urgenţă din Slatina

Sutele de pacienţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina au primit vineri la masa de prânz piept de pui şi pulpe de pui preparate la un grătar chiar în curtea unităţii medicale. Întâmplarea tragicomică a avut loc după ce alimentarea cu gaze naturale în municipiu a fost oprită de joi după-amiază din cauza unei avarii. Deci în loc să comande în regim de urgenţă de la o firmă de catering preparatele din carne pentru pacienţi, reprezentanţii spitalului au decis să recurgă la această variantă.

Mai mult, pentru restul preparatelor care vor fi oferite pacienţilor în cursul zilei de vineri angajaţii spitalului vor folosi arzătoare cu butelii, dar şi cuptoare electrice.

Măsura a fost luată numai pentru ziua de vineri deoarece în după amiaza de 5 octombrie va fi reluată alimentarea cu gaze naturale în tot municipiul Slatina.

Din cauza unor probleme tehnice apărute în sistemul de transport al gazelor naturale operate de Transgaz joi, începând cu ora 17.00, s-a luat decizia de a sista alimentarea cu gaze naturale din motive de siguranţă pentru toţi clienţii din municipiul Slatina, fiind afectaţi aproximativ 28.000 de clienţi casnici şi non-casnici. Acţiunea de remediere a problemei se va încheia vineri, ora 17.00.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-10-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE