2021-05-10 02:31

Proiect PSD pentru VACCINAREA obligatorie: ”Este o necesitate și o urgență”

 |  18:33
Proiect PSD pentru VACCINAREA obligatorie: ”Este o necesitate și o urgență”

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog a anunțat, într-un clip postat pe Facebook, că PSD urmează să depună o inițiativă legislativă privind vaccinarea obligatorie.

”Vaccinarea reprezintă cea mai eficientă și mai sigură măsură pe care România o poate lua pentru a proteja viețile copiilor noștri.

Vaccinarea obligatorie este o necesitate și o urgență!

Vreau ca în această sesiune parlamentară să adoptăm proiectul de lege al PSD privind vaccinarea obligatorie. Aceasta va fi prioritatea noastră!”, a declarat Bodog, conform Educatieprivata.ro.

Întrebat la Realitatea TV dacă obligativitatea vaccinării este o prioritate pentru el, Ministrul Sănătății, Victor Costache a răspuns: ”Absolut, absolut! Gândiți-vă că acest lucru, dumneavoastră sunteți mult mai tânără ca mine, dar nu era o problemă în perioada pre-decembrie 1989. Nimeni nu își punea problema vaccinării copiilor. Vaccinarea era un succes în România, era un program de succes. Din păcate vedeți un… putem să ne referim așa, să facem ca o paralelă la cazul Floreasca, o campanie de vaccinare prost gândită și o informare deficitară care a avut loc acum mai bine de 10 ani, când, dacă mai țineți minte, s-a introdus prima campanie de vaccinare împotriva cancerului de col uterin, această campanie a fost relativ prost gândită și atunci au apărut primele curente și primele opinii puternice anti-vaccinare. S-au prezentat niște efecte secundare false, s-a creat o întreagă isterie și de la un caz izolat s-a aruncat o umbră pe tot ce înseamnă program de vaccinare. Au început să apară epidemii de boli ale copilăriei care erau dispărute demult. Și astfel noi, știți foarte bine, susținem vaccinarea obligatorie.”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE