2020-10-25 16:45

O asistentă de la Ambulanța Prahova a fost RĂPUSĂ de coronavirus

 |  19:14
O asistentă de la Ambulanța Prahova a fost RĂPUSĂ de coronavirus

O asistentă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova care era infectată cu noul coronavirus a decedat, femeia a cărei stare de sănătate s-a deteriorat rapid fiind transferată la o unitate sanitară din Medgidia din lipsa locurilor disponibile în Prahova la ATI.

Conform datelor comunicate duminică de Prefectura Prahova, femeia de 50 de ani prezenta comorbidităţi.

"Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii SAJ Prahova, iniţial, s-a prezentat pentru evaluare din cauza unei alte simptomatologii, i s-a făcut şi testul COVID al cărui rezultat a fost pozitiv. Pentru că s-a constatat deteriorarea rapidă a stării de sănătate, pe data de 18 august a fost solicitat transferul de la Spitalul CFR din Ploieşti către o unitate cu locuri de Terapie Intensivă, fiind găsit un loc disponibil la Medgidia, unde a fost transportată cu elicopterul. În spitalele din Prahova, la momentul respectiv, nu mai era niciun pat ATI liber dintre cele destinate bolnavilor confirmaţi cu SARS-CoV-2. Femeia avea şi comorbidităţi - obezitate şi diabet", precizează sursa citatăde Agerpres.

De la începutul epidemiei şi până în prezent, la SAJ Prahova au fost confirmaţi cu noul coronavirus un medic, cinci asistente, trei ambulanţieri, un operator registrator de urgenţă şi trei din rândul personalului TESA. Dintre aceştia, se află internaţi, în acest moment, un medic, un asistent medical şi un ambulanţier. Totodată, în izolare se află 4 şoferi, contacţi direcţi ai cazurilor confirmate, arată Prefectura Prahova. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-23

In legatura cu acest articol...

Ministerul Sănătății amenință cu REZILIEREA contractului cu firma care aduce MĂȘTILE pentru persoanele vulnerabile

Polițiștii au aplicat peste 10.000 de SANCȚIUNI pentru nerespectarea regulilor din pandemie

CORONAVIRUS. 961 de cazuri noi și 39 de decese, în ultimele 24 de ore

Focar de COVID-19 pe un șantier din Capitală - peste 30 de muncitori din India au fost confirmați cu noul coronavirus

EXPERIMENT: Cum puteți testa masca de protecție
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE