2020-10-25 21:17

Noul director al Spitalului din Suceava și-a dat deja DEMISIA

 |  23:40
Noul director al Spitalului din Suceava și-a dat deja DEMISIA

Dr. Florin Filip, directorul interimar al Spitalului Județean Suceava, numit în urmă cu o săptămână în locul lui Vasile Rîmbu, și-a dat demisia. Împreună cu managerul interimar și-au mai înaintat demisiile directorul medical și o asistentă-șefă.

Florin Filip a fost numit în funcția de manager interimar al Spitalului Județean Suceava pe 25 martie, după ce fostul manager, Vasile Rîmbu, a fost demis din cauza focarului de coronavirus izbucnit în spital.

“Mi-am dat demisia din funcția interimară, din motive personale, nu trebuia sa accept de la început, însă am respect și drag față de multe persoane care m-au rugat să o fac. Am încercat să calmez spiritele, am încercat să nu vă las în nevoie (...) Atât am putut. Vă asigur de sprijin oricând îmi va sta în putință. Să ne ajute Dumnezeu", a fost mesajul transmis colegilor de asistenta-șefă care și-a dat demisia.

Potrivit ultimului bilanț oficial oferit de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Suceava există 200 de cadre medicale infectate: 45 de medici, 77 de asistenți medicali, 24 de infirmiere, 10 îngrijitoare și 44 personal auxiliar.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE