2024-04-25 08:10

Nelu Tătaru propune VACCINAREA obligatorie. Ce profesii sunt vizate

 |  18:24
Nelu Tătaru propune VACCINAREA obligatorie. Ce profesii sunt vizate

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, actual consilier al prim-ministrului Cîțu, a anunțat că va propune introducerea vaccinării obligatorii sau testarea săptămânală pentru angajații din sectoarele esențiale de activitate – medici, profesori, polițiști, pompieri sau jandarmi.

“Binele comun este mai important decât binele individual! Drepturile omului se încalcă și pentru cel care stă în Terapie Intensivă, venit cu o boală cronică în spital și infectat cu COVID-19.“, a declarat fostul ministru al Sănătății, la DigiFM.

“Atunci când sunt reclamate încălcări ale drepturilor omului, ar trebui mers pentru lămuriri până la Curtea Europeană a Drepturilor Omului”, a mai spus acesta.

“Ne gândim la vaccinare sau testare - acestea sunt opiniile pe care eu, ca și consilier onorific, le promovez la nivelul primului-ministru. În această categorie intră: tot ce înseamnă persoane vârstnice, HIV-SIDA, bolnavi oncologici, transplantați, tot ce înseamnă imunodeprimați. Stimulările ar trebui să înceteze și să folosim banii pentru testări.“, a declarat Nelu Tătaru.

“În această perioadă se lucrează intens pe două paliere - la acele precauții, ca să nu ajungem la restricții, și la vaccinare. Nu cred că este vorba de discriminare, este o formă de prevenție. Această infecție cu SARS-CoV-2 trebuie să devină o boală sezonieră ca gripa. Până ajungem la acel nivel, cred că trebuie să trecem prin niște etape - una din acestea este și impunerea acestui Green Pass unde este imperios necesar.“, a spus, la Digi FM, fostul ministru al Sănătății.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE