2020-12-05 16:40

Nelu TĂTARU: „Nu ne grăbim cu o decizie legată de redeschiderea ȘCOLILOR…”. Ce spune despre experiența FRANȚEI

 |  12:42
Nelu TĂTARU: „Nu ne grăbim cu o decizie legată de redeschiderea ȘCOLILOR…”. Ce spune despre experiența FRANȚEI

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă că autorităţile nu se vor grăbi cu o decizie legată de redeschiderea şcolilor, întrucât au văzut din experienţa Franţei, care a deschis parţial şcolile că „primele semne nu sunt încurajatoare”.

Nelu Tătaru a declarat, duminică, pentru Libertatea, că urmăreşte cifrele care arată evoluţia pandemiei în România şi, în funcţie de acestea, se va lua o decizie cu privire la redeschiderea şcolilor.

„Un sfert din toţi cei bolnavi de COVID-19 sunt în Suceava şi avem datoria să evităm naşterea unor noi focare. De aceea nu ne grăbim cu o decizie legată de şcoli. (…) Am vorbit chiar sâmbătă în Franţa, care a redeschis parţial şcolile, şi au apărut deja cazuri de infectare şi în rândul copiilor, şi în cel al cadrelor didactice. Primele semne după redeschidere nu sunt încurajatoare. Vom vedea”, a spus Nelu Tătaru.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, că decizia de redeschidere a şcolilor va fi luată în funcţie de contextul epidemiologic şi de capacitatea de a reduce la maxim orice risc de îmbolnăvire a copiilor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-26Parerea ta...

CETATEANUL
26 Apr 2020

Romanii s-au trezit DIN CAUZA DE COVID. Sa nu ne mai ameninte NIMENI cu Covid-19 ca s-au trezit romanii din adormire, GUVERNANTII ACTUALI SI NU NUMAI, LUATI MASURI URGENTE daca mai puteti SA NU O LUĂM CU TOTII PE CAOAJĂ, CA ASA ZISI REVOLUŢIONARI, FOŞTII CONDUCATORI DE STAT SI GUVERNANTI DE DUPA 1989 precum si SISTEMUL JUDICIAR DIN RO (inclusiv Av pop) SA FIE REDUS LA ZERO cu salariile NESIMTITE si pensiile LOR speciale pana se solutionaeza DOSARELE; REVOLUTIEI, MINERIADELOR, PRIVATIZARILOR FRUDULOASE , a FONDURILOR gen FNI , a furturilor nationale gen BANCOREX.
COMISARUL PARAIPAN
26 Apr 2020

are dreptate cetateanul de mai sus si cu precizarea urmatoare-cum dracu vreti sa aveti justitie cu fonfaitul de Predoiu amantul ciociolinei din plescoi?altul nu mai exista chiar asa de jos am ajuns cu justitia?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE