2022-01-23 02:43

Nelu Ploieșteanu, în stare gravă la Spitalul Floreasca, după ce a fost infectat cu coronavirus

 |  10:01
Nelu Ploieșteanu, în stare gravă la Spitalul Floreasca, după ce a fost infectat cu coronavirus

Cântăreţul de muzică de petrecere Nelu Ploieşteanu se află internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, fiind diagnosticat cu COVID-19.

Informaţiile referitoare starea de sănătate a lui Nelu Ploieşteanu au fost postate de jurnalista Mara Bănică care a discutat cu fiica cântăreţului.

„În urmă cu 2 minute am închis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploieşteanu. Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturaţie de 50% şi cu plămânii afectaţi în proporţie de 70%.

Acest mesaj este un strigăt disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresaţi şi obosiţi pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.

În astfel de momente, în care părintele tău se luptă pentru fiecare respiraţie, ai vrea să dai viaţă de la tine, doar că să trăiască. Dragi cadre medicale, vă e greu de un an de zile în lupta voastră continuă. Dar puţină empatie şi o vorbă bună pot schimba enorm starea unui om. Vă mulţumesc”, a scris Mara Bănică.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE