2020-10-24 08:22

Monica Pop: „NUMAI panică, sperieturi, cazuri grave, morți, deși cei mai mulți pacienți s-au VINDECAT”

 |  16:31
Monica Pop: „NUMAI panică, sperieturi, cazuri grave, morți, deși cei mai mulți pacienți s-au VINDECAT”

Monica Pop critică modul exagerat in care comunica autoritatile din Romania pe tema COVID-19. Într-o postare pe Facebook, medicul face apel la calm pentru ca cei mai multi pacienti infectati cu noul coronavirus s-au vindecat, desi in comunicarile oficiale ale Guvernului se bate moneda pe cazurile grave si decese.

”Demoralizate FORTE! 

Panici, groază și înfricoșări?! Tot ce e mai rău! Estimări de 2.800 de cazuri pe zi și amenințare cu stare de urgență? Teatre și restaurante în comă indusă! Strategie greșită, neinsipirată. Dacă tot e mai rău, conform comunicatelor, cred că se impune schimbarea cu încurajări, lucruri și exemple pozitive, cazuri vindecate, nu doar spitale sufocate, morți tot mai tineri și apocalipsă.

Cei mai mulți s-au vindecat, n-au murit și sunt bine. Despre asta tot mai puțin?! De ce doar rău? Cei fără speranță abandonează lupta, se știe!

Oamenii nu mai au curaj, sunt cu moralul la pământ, nu văd un viitor bun

S-a spus că vor fi 2.800 de cazuri pe zi în septembrie?! Nu vad un viitor bun! NUMAI panică, sperieturi, cazuri grave, morți, deși cei mai multi pacienți s-au vindecat!

E o strategie?! Nu una bună, în orice caz! Oamenii nu mai speră în bine, consideră că dacă tot se vorbeste apocaliptic din oră în oră, de ce să mai respecte ei mijloacele de protectie, care, se tot spune, ba că folosesc, ba că nu, dacă aceste " cote" cresc mereu??!! 

Și dacă nu se întrevede nici o sperantă??!! Sunt sătui și de acuzele permanente și nedrepte că doar ei sunt vinovați pentru asta!

Cum facem?! Cum "vorbim" oamenilor ca să prindă curaj? Altfel se poartă și luptă orice om când are o speranță! Când nu, cade moral și nu mai face nimic! Așteaptă apocalipsa, indusă deja de cei care nu se gândesc la cum sa informeze! Și nici la sufletul celor multi!

DECI: PROTECTIE, OPTIMISM, SPERANȚĂ! CA SĂ IESIM ODATĂ!”, scrie Monica Pop.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE