2021-09-22 02:09

Monica Pop, despre REACȚIILE ADVERSE ale vaccinului: "Una din contraindicaţii este hipertensiunea arterială"

 |  23:27
Monica Pop, despre REACȚIILE ADVERSE ale vaccinului: "Una din contraindicaţii este hipertensiunea arterială"

Medicul Monica Pop s-a declarat revoltată de faptul că autorităţile nu ţin cont de nemulțumirile oamenilor care au tot dreptul să ştie la ce se expun prin vaccinare. Ea a lansat şi un apel la decidenţi să comunice transparent, mai ales în cazul reacțiilor adverse şi a contraindicațiilor, unele foarte severe, care pot apărea post vaccinare.

„Eu nu pot să înțeleg de ce autoritățile nu țin cont de aceste proteste și nu se întreabă de ce oamenii fac așa. Am auzit un discurs, dacă se poate spune așa, al domnului doctor Arafat care să nu uite că este de altă specialitate și el spune despre noi şi totuși vorbește că este medic și are tot dreptul dar și noi îl avem.

Când a fost întrebat de ce vaccinarea pare a fi un eșec și a spus pentru că sunt câțiva care sunt anti-vaccinişti, ceea ce nici măcar nu este adevărat, și că au influențat populația.

Vaccinurile au început din decembrie și la început a fost o fuziune de persoane după care lumea început încet, încet să afle niște lucruri", a spus medicul Monica Pop.

"Suntem foarte departe de a cunoaște cu adevărat numărul de persoane care au avut efecte secundare și unele dintre ele foarte severe și nu ni se spune și asta este un lucru rău. Oamenii trebuie să știe!

Nimeni nu a publicat până acuma lista contraindicațiilor acestui vaccin. Am citit această listă în urmă cu două zile. Lista există, este chiar făcută de cei de la Pfizer şi acolo scrie foarte bine.

Printre altele mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. De exemplu una dintre contraindicații este hipertensiune arterială", a spus medicul Monica Pop la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE