2024-04-18 12:11

Ministrul Sănătății: ”Încurajez vaccinarea la toate cadrele medicale”

 |  16:41
Ministrul Sănătății: ”Încurajez vaccinarea la toate cadrele medicale”

Ioana Mihăilă a mers sâmbătă în județul Bihor, pentru a participa la campania de vaccinare din mediul rural prin intermediul medicilor de familie. Ministrul Sănătății a ajutat la vaccinarea mai multor persoane într-un cabinet din localitatea Oşorhei.

Ea le-a mulțumit medicilor de familie și i-a lăudat pentru implicarea lor în campania de vaccinare, dar şi pentru efortul depus în perioada pandemiei.

În ceea ce privește vaccinarea obligatorie pentru categorii profesionale precum cadrele din sistemul sanitar sau cele din învăţământ, ministrul sănătății nu consideră că este nevoie de astfel de măsuri în acest moment.

"Încurajez vaccinarea la toate cadrele medicale, pentru că e foarte important şi pentru protecţia lor, dar mai ales pentru protecţia celor din jur şi sper că încrederea pe care o am eu şi pe care o avem noi, cei care ne-am vaccinat, să fie transferată şi către ei. Nu aş discuta încă de obligativitatea vaccinării, dar sper să nici nu fie nevoie de aşa ceva şi să obţinem un procent mare al personalului vaccinat, aşa încât obligativitatea să nu fie necesară”, a precizat Ioana Mihăilă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE