2024-04-18 08:59

Ministrul Sănătății anunță sancțiuni pentru cei care vaccinează anti-COVID persoane fără drept

 |  10:37
Ministrul Sănătății anunță sancțiuni pentru cei care vaccinează anti-COVID persoane fără drept

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că de săptămâna viitoare vor fi introduse sancţiuni pentru responsabilii centrelor de vaccinare care vor folosi doze pentru persoane care nu ar avea dreptul la imunizare în această etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID, informează Agerpres.

Ministrul a spus, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că au existat cazuri în care s-au făcut vaccinuri "la mica înţelegere" sau "pe baza unor prietenii".

„De săptămâna viitoare vom avea şi sancţiuni foarte clare, în primul rând pentru cei care se găsesc dintr-o dată fie generoşi, fie cu rost de business într-un loc anume. Dacă cineva va binevoi să facă vaccinul, dacă un coordonator al unui centru de vaccinare va binevoi să ia un vaccin care ar trebui să meargă către o persoană vârstnică, sau către o persoană cu boală cronică sau către o persoană care are cu adevărat nevoie ca să vaccineze un amic, un vecin sau mai ştiu eu pe cine, va trebui să plătească pentru asta şi suma va trebui să fie una de care să-şi aducă aminte fără bucurie", a afirmat Vlad Voiculescu, fără a preciza sumele la care se vor ridica sancţiunile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE