2024-04-24 03:04

METODA medicului Ion Alexie de a preveni îmbolnăvirea de COVID-19

 |  20:46
METODA medicului Ion Alexie de a preveni îmbolnăvirea de COVID-19

Cunoscutul medic Ion Alexie a prezentat recent o metodă despre care spune că ar fi eficientă în prevenția infectării cu SARS-CoV-2.

Medicul a postat un clip pe internet în care explică ce trebuie făcut. Potrivit dr. Ion Alexie apa oxigenată este eficientă în prevenirea îmbolnăvirii de COVID-19 și pentru asta recomandă ca aceasta să aibă o concentraţie de 1,5%.

”Încercăm cu toţii să ne ferim de boală şi avem probleme. Ne infectăm din ce în ce mai des şi acum au început şi fotbaliştii să se infecteze. Toată lumea ştie despre măşti despre spălatul pe mâini şi despre distanţarea fizică Câteodată acestea nu pot fi îndeplinite din mai multe motive. Totuşi, mai e există există o metodă prin care ne putem apăra foarte bine. Este vorba despre apă oxigenată.

Toţi ştim că apa oxigenată omoară virusul şi vreau să vă arăt ce facem noi la Terapie Intensivă la toţi pacienţii, la obsolut toţi pacienţii. Îi spălăm pe gură şi le clătim gura cu apă oxigenată. O să vedeţi că e H2O2 de 1,5%, asta e formula pentru apa oxigenată, care se numeşte hiroxid de hidrogen. O să vă deschid kitul şi o să vă arăt ce facem noi la pacienţi. Acest kit are un container mic în care este apa oxigenată, concentraţie de 1,5%, are doi bureţi pe care îi scoate din cutie, deschidem apa oxigenată, e apă, îmbibam buretele în apă oxigenată şi spălăm pe dinţi. O să torn aici să vedeţi, apă oxigenatp de concentraţie 1,5%. Bineînţeles, după acest lucru o să clătim gura”, a spus Ion Alexie, potrivit Cancan.

Deoarece acest kit nu este disponibil şi în România, medicul arată cum poți produce apă oxigenată acasă:

”Am aici două sticle, unul de apă de gură normală, şi am apă oxigenată de concentraţie 3%. Am înţeles că şi în România se găseşte 3%. Voi scoate din apa de gură o treime şi din apa oxigenată voi adăuga peste apa de gură acea treime. Automat voi avea o concentraţie de 1% de apă oxigenată. Cu aceasta mă voi spăla pe dinţi cu periuţa de dinţi şi voi fae gargară de câteva ori pe zi. Mi-am clătit gura cu apa oxigenată. Se ştie bine că apa oxigenată oimoară virusul Sars-COVID la concentraţie de 1%”, a mai spus medicul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE