2024-04-20 05:56

”Maratonul Informării” despre Covid-19 la Biblioteca Națională a României

 |  15:17
”Maratonul Informării” despre Covid-19 la Biblioteca Națională a României

Astăzi are loc, la Biblioteca Naţională a României, „Maratonul Informării” despre COVID-19: timp de 12 ore, de la 10.00 la 22.00, medici, specialişti şi cercetători vor oferi informații şi explicaţii în privinţa vaccinării. Evenimentul va fi transmis și online.

„La nivelul Ministerului Culturii am luat parte activ, prin instituţiile din subordine, la maratoanele de vaccinare, iar acum la cel de informare. Vă invit să urmăriţi acest maraton, să folosiţi surse medicale specializate pentru a vă documenta cu privire la singura modalitate dovedită ştiinţific pe care o avem la îndemână pentru a limita şi chiar opri răspândirea virusului. Astfel, veţi putea lua cea mai bună decizie pentru sănătatea dumneavoastră şi a celor dragi. Este nevoie de implicarea tuturor în lupta cu virusul SARS-CoV-2, care face ravagii în rândul românilor. Această implicare nu trebuie să se limiteze doar la decizia de a ne vaccina. Fiecare dintre noi poate contribui la combaterea dezinformării, care este, din păcate, atât de răspândită în această perioadă”, a transmis ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

„Maratonul Informării” este organizat de Colegiul Medicilor Bucureşti şi Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Evenimentul poate fi urmărit online, pe platforma social media RO Vaccinare: https://www.facebook.com/ROVaccinare şi pe platforma Ministerului Culturii: https://www.facebook.com/MinisterulCulturiiRomania.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE