2020-10-24 17:48

INCIDENT grav: MEDIC, bătut cu pumnii și picioarele în unitatea de primiri urgențe

 |  17:23
INCIDENT grav: MEDIC, bătut cu pumnii și picioarele în unitatea de primiri urgențe

Grav incident petrecut într-un spital din județul Argeș. Un medic a fost bătut cu pumnii și cu picioarele chiar în unitatea de primiri urgențe. Agresorul este un tânăr de 25 de ani, nemulțumit de modul în care medicul s-a ocupat de prietenul sau. El a fost deja reținut de poliție.

Tânărul care l-a atacat pe medic, supărat că medicul nu a găsit nimic în neregulă cu prietenul sau care pretindea că a fost rănit într-un accident de mașină, nu e la prima ispravă care se lasă cu violență.

El a mai făcut scandal în luna august a anului trecut când, tot beat fiind, a furat o mașină și a intrat cu ea în altele parcate. Nu avea nici măcar permis. A fost deja trimis în judecată.

Acum, este acuzat de lovire și alte violențe asupra unui doctor, dar și de tulburarea liniștii publice.

Marți va afla dacă va merge în arest preventiv pentru 30 de zile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-02-20Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Feb 2018

o sa va plece toti doctorii..si asa muncesc pe salarii de mizerie,vai de capul vostru de tampiti
”O Să Vă PLECE”?!
20 Feb 2018

Nu și de la tine din ogradă?! Ah, am uitat ...tu ești pe alte meleaguri! Din CARE pricină? Din pricină de HAOS generalizat, născut, favorizat și alimentat de toate BOALELE POLITICE...foste și actuale care trăiesc cu capul în nori, și într-o altă Românie! Ne-au făcut ăștia PAS cu PAS....au fost bine montați și monitorizați, iar SERVICIILE au stat de ȘASE!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Feb 2018

”O Să Vă PLECE”....pai asta e adevarul eu am cunoscut cativa doctori unul a murit si restul au plecat...si o sa te consulte vreun stagiar dinala care tremura cu briciul in mana...uite alt exemplu am vb cu o asistenta si mi-a spus ca multi doctori pleaca de frica ca au aparut tot felul de boli infectioase de care nu a mai auzit nici dracu.....ce sa vezi ulterior a aparut acolo scandalul cu primarita Firea care a demis directorul de la Colentina......crezi ca te mint cu ceva prietene?nu am niciun interes...verifica si o sa te convingi
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Feb 2018

deci sunt interese puternice pe tema asta.....uite si scandalul cu HEXI-FARMA...vindeau cu buna stiinta apa chioara in spitale...ptr ca ei se trateaza la ELIAS....sunt EI...nu PULIMEA care serveste HEXI FARMA in spitale
DA, CHIAR!
20 Feb 2018

de HEXI PHARMA nu s-a mai auzit NIK! L-au ”sinucis” și GATA! Totul e DE SUS dirijat! Între timp, oamenii, mai ales medicii s-au PRINS și, în loc să fie PIUA-NTÂI la luat pumni și picioare din partea românilor deja dilimandroși (mulți!), cu capsa pusă pe viață, pe tot ce mișcă în detrimentul/defavoarea lor...fug peste hotare! Scârba aia de Cocoș a scăpat, în privința pulberilor aruncate la WC și enorm de scumpe, dar și masonul gr.33 Irinel kk-t la tavă...fi-mi-ar scârbă!
ION ANTONESCU
24 Feb 2018

agresorul si prietenul lui sunt cam ... bronzati din nastere
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE