2021-10-25 13:39

Încep plățile către personalul medical din centrele de vaccinare

 |  11:52
Încep plățile către personalul medical din centrele de vaccinare

Ministerul Sănătăţii anunţă, joi, că a alocat peste 91 milioane de lei pentru plata drepturilor salariale ale personalului medical implicat în procesul de vaccinare.

”Ministerul Sănătăţii a transmis astăzi deschiderile de credite bugetare în sumă de 91.480.000 lei pentru a începe demersurile în vederea achitării salariilor restante din lunile mai, iunie, iulie 2021”, a transmis, joi, Ministerul Sănătăţii, scrie news.ro.

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a precizat că se centralizează şi necesarul de bani pentru luna august.

“În prezent se centralizează necesarul pentru luna august, astfel încât să putem plăti şi salariile din această lună. Mulţumesc tuturor celor implicaţi în procesul de vaccinare. Apreciez efortul lor susţinut şi vreau să îi asigur de întreaga mea implicare în acest mandat interimar. Vaccinarea rămâne cea mai sigură metodă de prevenţie eficientă împotriva infecţiei cu virusul SARS-CoV-2”, a declarat Cseke Attila.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, ultimele date oficiale arată că, în data de 13 septembrie, erau 583 de centre de vaccinare deschise pentru imunizarea populaţiei cu 839 fluxuri organizate. Tot la această dată, au fost efectuate imunizări în ambulatoriile de specialitate din 149 spitale publice şi 26 spitale private, iar în săptămâna 6 – 13 septembrie 2021 au fost solicitate un număr de 46 echipe mobile pentru derularea procesului de vaccinare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE