2024-04-18 21:41

Gigi Becali, infectat cu COVID-19: A refuzat să fie tratat la spital. În ce stare se află patronul FCSB

 |  10:07
Gigi Becali, infectat cu COVID-19: A refuzat să fie tratat la spital. În ce stare se află patronul FCSB

Gigi Becali a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 și s-ar fi tratat la domiciliu, anunță StiripeSurse citând niște surse din anturajul patronului FCSB.

Aceleași surse susțin că și mama lui Gigi Becali, Alexandrina, a fost infectată cu COVID-19. Cei doi s-ar fi vindecat, însă medicii le-au recomandat să evite, momentan, orice interacțiune cu alte persoane.

De altfel, Becali a contestat, initial, existența COVID-19, iar ulterior a spus că el nu se va infecta și că nu va purta mască. La botezul nepoatei sale, Becali și familia sa au fost în biserică fără masca obligatorie în spațiile închise.

”Cu măştile, ca să ştie toată lumea. Eu nu pun mască. De ce? Nu că nu respect regula. Eu am, şi recunosc şi ăştia de la Ministerul Sănătăţii, că clinica lui Becali de oncologie e cea mai bună din România. Şi dacă am doctor specialist şi îmi spune: Domnul Becali... Şi nu fac propagandă împotriva... Doar spun ce îmi spun mie doctorii. Eu fac ce spun doctorii mei. Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun mască, să nu scadă oxigenul, să nu scadă imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta înseamnă covid, vitamina C, vitamina D, zinc. Fă-le p-astea şi ai terminat cu covid.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE