2020-11-30 07:00

Gabriela Firea, REACȚIE după ce Arafat a spus că nu mai sunt locuri la ATI: "Spitalele de infecțioase au jumătate de capacitate GOALĂ"

 |  22:14
Gabriela Firea, REACȚIE după ce Arafat a spus că nu mai sunt locuri la ATI: "Spitalele de infecțioase au jumătate de capacitate GOALĂ"

Primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, a declarat, joi seară, la România TV, că sunt locuri în spitalele din capitală pentru a fi tratați bolnavii de COVID, răspunzând astfel unei declarații a lui Raed Arafat, care preciza că nu mai sunt locuri la ATI.

"Țara noastră e singura din Europa în care cetățeanul nu e luat drept partener. Din zona puterii observăm momente, care sunt contraexemple pentru cetățeni. Știm că nu avem un vaccin, tebuie să învățăm să trăim cât se poate de normal, dar într-o stare de urgență sanitară (…) Avem și contra exemple pentru cetățeni, cu petreceri în birouri, ne spuneți că nu mai sunt locuri în spitale.

Ieri am văzut o persoană din partea Guvernului că nu mai sunt locuri la ATI.

Sunt cetățeni de două categorii, unii care pot organiza evenimente cu sute de persoane, și ceilalți, care trebuie să purtăm amenzi, să primim injurii.

În linia întâi în București sunt cele două spitale de boli infecțioase. Ambele au jumătate de capacitate goală. La începutul pandemiei au alocat pentru CNSSU un număr de paturi de ATI, anunțat în luna martie.

Dacă situația o va impune, Ministerul Sănătății va dimensiona acest număr", a spus Gabriela Firea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-16Parerea ta...

ABRAMBURICA
16 Iul 2020

parca a pierdut numarul avioanelor , a marfii , escalei si surselor de finantare ? si incepuse inventarierea materialelor .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE