2024-04-23 16:33

Florin Cîțu anunță vinovații valului 4 de COVID-19: USR este partenerul antivacciniștilor de la AUR

 |  12:12
Florin Cîțu anunță vinovații valului 4 de COVID-19: USR este partenerul antivacciniștilor de la AUR

Premierul Florin Cîțu anunță că nu a numit oameni noi în fruntea ministerelor vacantate prin demisiile miniștrilor USRPLUS pentru că speră că actuala coaliție va merge mai departe după noi negocieri. Condiția pusă de Cîțu e clară, ca cei de la USR să renunțe la moțiunea depusă alături de AUR. Useriștii spun însă că nici nu se gândesc să guverneze într-un guvern condus de Florin Cîțu.

„PNRR va fi implementat așa cum a fost negociat cu Comisia Europeană. Nimeni nu va vota împotrivă, nu văd cum s-ar putea împotrivi cineva. Eu vreau să avem din nou o discuție în coaliție. Mă gândesc la noi propuneri, dar vreau să discutăm. USR trebuie să retragă moțiunea.

Cei de la AUR au o activitate antivaccinistă, în plină pandemie. Eu vreau să le spun celor care tac că sunt vinovați de pandemie. Cei care îi susțin tacit sau implicit, tranzacționează voturile lor pe sănătatea românilor. De aceea nu am numit pe nimeni. Eu aștept ca cei de la USR să nu facă ce a făcut doar Dragnea în ultimii 30 de ani. Fiecare zi în care susțin AUR fac rău, nu mie, ci populației.", a declarat Florin Cîțu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE