2024-04-25 09:15

Explicația STS după ce platforma de programare pentru vaccinare s-a BLOCAT

 |  18:11
Explicația STS după ce platforma de programare pentru vaccinare s-a BLOCAT

Platforma de programare pentru vaccinarea anti-COVID este în curs de actualizare, nu s-a blocat din cauza numărului mare de utilizatori, a anunțat vineri după-amiază STS.

În prezent se face transferul serviciilor de pe platforma disponibilă pentru etapa l pe varianta actualizată pentru etapa a ll-a, transmite Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, conform News.ro.

”Având în vedere că trecerea de la prima etapa s-a realizat începând cu orele 15:00, în acest moment se realizează transferul tuturor serviciilor de pe platforma disponibilă pentru etapa 1 pe varianta actualizată pentru etapa 2”, anunţă STS referitor la funcţionarea platformei naţionale pentru programare la vaccinare împotriva COVID-19.

Instituţia subliniază că platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ nu s-a blocat din cauza numărului de accesări multiple, fiind în procedură de actualizare.

Specialiştii STS desfăşoară activităţile tehnice necesare pentru asigurarea funcţionării în condiţii de siguranţă a platformei de programare la vaccinare.

Cea a de a doua etapă a vaccinării anti-COVID, pentru persoanele de peste 65 de ani, pentru cele cu boli cronice şi pentru cele care lucrează în domenii esenţiale a fost lansată vineri, preşedintele Klaus Iohannis fiind primul care s-a vaccinat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE