2022-01-17 00:12

Eveniment științific cu participare internațională: „Skin Matters”, conferință organizată de Fundația Dr Leventer pentru Sănătatea Pielii

 |  12:42
Eveniment științific cu participare internațională: „Skin Matters”, conferință organizată de Fundația Dr Leventer pentru Sănătatea Pielii

Fundația Dr Leventer pentru Sănătatea Pielii organizează, în perioada 16-17 aprilie 2021, Conferința Internațională Skin Matters, un eveniment 100% online la care vor participa unii dintre cei mai importanți specialiști din România, alături de speakeri internaționali de renume.

Alături de specialiștii români, aceștia vor aborda patru direcții tematice în cadrul prezentărilor și al dezbaterilor:

dermato-oncologie, reconstrucții chirurgicale complexe, managementul plăgilor cronice, dermatoestetică chirurgie estetică.

„România are mulți specialiști importanți în domeniul dermatologiei, recunoscuți în plan extern. Cu toții au în comun dorința constantă de a se perfecționa și, pe cale de consecință, de a participa la conferințe și congrese de specialitate. Mă bucur să văd  însă că, în ultimii ani, nu doar că trimitem specialiști români remarcabili la conferințe internaționale, dar și reușim să organizăm astfel de evenimente la care speakerii internaționali sunt foarte entuziasmați să participe. Asta înseamnă că reușim să generăm plus valoare nu doar pentru români, ci pentru întreaga comunitate științifică internațională,” afirmă Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, fondator al Dr Leventer Centre și Președinte al Fundației Dr Leventer pentru Sănătatea Pielii.

Pentru participarea la Conferință se vor acorda 12 puncte EMC. La achiziția biletelor, studenții și medicii rezidenți vor beneficia de o reducere de 40%, iar medicii colaboratori Dr Leventer Centre vor beneficia de o reducere de 20%. Rezervarea locului la conferință se poate face accesând linkul următor: Rezervă loc.

În cadrul conferinței vor fi abordate teme diverse, de la diagnosticare timpurie la tratament chirurgical și oncologic. Abordarea pluridisciplinară de tip Tumor Board va oferi participanților o imagine clară asupra punctelor de vedere diferite și asupra zonelor de intersecție, privind practica națională și internațională.

Pe lângă dermatologi, vor fi aduși sub același acoperiș medici de familie, chirurgi generaliști, chirurgi oncologi și plasticieni, precum și medici anatomopatologi și specialiști oncologi sau de medicină nucleară și radioterapie.

Conferința internațională „Skin matters” este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor: Eau Thermale Avene și Ducray, L'Oréal, Bioderma, Solartium, High-Tech Systems & Software, Hartmann și Allergan Aesthetics.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE