2024-04-18 21:00

DSP, cerere URGENTĂ pentru toate spitalele. Ce se întâmplă cu pacienții

 |  20:38
DSP, cerere URGENTĂ pentru toate spitalele. Ce se întâmplă cu pacienții

Toate spitalele din Capitală trebuie să se reorganizeze astfel încât să creeze circuite pentru internarea pacienților COVID-19 pozitivi. Solicitarea a fost transmisă, miercuri, spitalelor, de Direcția Generală de Sănătate Publică a Municipiului București (DGSPMB).

„Urmare a situației epidemiologice existente create de evoluția pandemiei COVID-19 și a numărului insuficient de paturi dedicate pacienților pozitivi cu virusul SARS-CoV-2 din cadrul unităților sanitare de fază I, fază II și suport COVID-19, vă solicităm să întreprindeți cu celeritate demersurile necesare pentru reorganizarea unităților sanitare cu paturi aflate în subordinea dumneavoastră, în vederea creării unor circuite pentru internarea pacienților COVID-19 pozitivi cu respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare”, au transmis reprezentanții DGSPMB către spitale.

Potrivit acestora, este nevoie „stringentă” de mărirea capacității de tratament COVID-19, în contextul măririi progresive a ratei de incidență cumulată la 14 zile, care, marți, era de 2,69 la mia de locuitori, în Capitală.

(sursa: Mediafax)


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-14

In legatura cu acest articol...

Când ajunge în România Favipiravir, medicamentul care tratează GRIPA și COVID-19 în 4 zile

Giovanni și Victor Becali, infectați cu COVID-19. Cu ce s-au tratat

Peste 350 de nuntași intră în CARANTINĂ după ce MIREASA a aflat că are COVID

ULTIMA ORĂ: Se prelungește starea de alertă. Care sunt noile REGULI




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE