2024-04-25 12:18

Dr. Virgil Musta, acuzat de conflict de interese de ANI

 |  11:00
Dr. Virgil Musta, acuzat de conflict de interese de ANI

Inspectorii Agenției Naționale de Integritate îl acuză pe medicul Virgil Musta de conflict de interese, în condițiile în care el este șef de secție la Spitatul din Timișoara și a încheiat un contract cu o societate comercială în care este implicat atât el, dar și soția și fratele.

„La data de 20 iulie 2020, societatea comercială în cadrul căreia persoana evaluată și fratele acesteia dețin calitatea de asociat și funcția de medic primar, iar soția persoanei evaluate deține funcția de medic specialist, a încheiat un contract de prestări servicii medicale și actele adiționale aferente, cu spitalul în cadrul căruia MUSTA VIRGIL FILARET exercită funcția de șef secție, încălcând astfel prevederile art. 178, alin. (2) din Legea nr. 95/2006, coroborate cu prevederile art. 185, alin. (15) din același act normativ.”, arată un comunicat al ANI.

Medicul Virgil Musta a devenit cunoscut publicului larg în timpul pandemiei de Covid-19. În perioada respectivă, Musta a lansat mai multe ipoteze controversate, care au stârnit discuții în spațiul public.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE