2024-04-25 11:18

Dr. Octavian Jurma: La fiecare 7 minute un român moare din cauza Covid-19

 |  10:07
Dr. Octavian Jurma: La fiecare 7 minute un român moare din cauza Covid-19

Medicul Octavian Jurma trage un semnal de alarmă și arată că la fiecare șapte minute un român moare din cauza Covid-19. Jurma susține că ”trăim raiul negaționiștilor” și faptul că avem o rată de mortalitate atât de mare reprezintă un preț prea mare pentru relaxarea din vară.

”Traim in raiul negationistilor. O sa vedem iarasi un exod spre iadul capitalist un prostii se vaccineaza cu vaccinul care sterilizeaza si guvernul isi pedepseste cetatenii pazindu-i de boala care nu exista.

Macar asa stim sigur ca daco-romanii vor fi singurii ferilizati prin infectarea obligatorie care se pregateste in scoli.

=============

Gata cu rasul.

Un roman moare de COVID la fiecare 7 minute azi in Romania si singurul lucru de care e in stare guvernul sa discute este cum sa continue cu relaxarea si dupa 6 la mie.

Asta nu e amuzant, asta este diabolic.

Drept urmare de saptamana viitoare va muri un roman la fiecare 5 minute fara ca macar un singur guvernant, sau parlamentar sau presedinte, sa vina sa ne spuna ca acesta e un pret prea mare pentru marea noastra relaxare.”, scrie Octavian Jurma.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE