2021-01-19 14:04

Doi experți americani militează pentru VACCINUL anti-COVID: ”L-aș recomanda fără ezitare”

 |  23:27
Doi experți americani militează pentru VACCINUL anti-COVID: ”L-aș recomanda fără ezitare”

Doi experţi pe tema coronavirusului din SUA au spus luni că îşi vor face vaccinul care acum este în fază de aprobare şi s-au declarat îngrijoraţi de valul de negativişti care nu cred în virus sau în eficienţa serului care îl omoară.

Serul dezvoltat de experţii companiilor farmaceutice Pfizer BioNtech şi Moderna au arătat o eficienţă de 95% în teste. Acum, se aşteaptă doar aprobarea guvernului american pentru producţia în masă şi distribuirea către populaţie.

Moncef Slaoui, consilierul şef pe ştiinţă al guvernului SUA a declarat luni la postul ABC că vaccinul anti-COVID nu creează niciun disconfort.

Sunt extrem de îngrijorat din cauza acestui scepticism", a spus Slaoui, la aflarea rezultatelor sondajului.

Şi medicul Anthony Fauci, infecţionistul şef din SUA, a declarat la CBS că lui nu îi este frică de vaccinare

"Dacă aş face parte din grupele de risc, cu siguranţă că mi-aş face vaccinul. L-aş face fără ezitare. Şi de asemenea l-aş recomanda şi familiei mele, fără nicio ezitare", a spus Fauci la televiziunea americană, conform Antena3.

"De la jumătatea lui decembrie până la sfârşitul anului, 20 de milioane de oameni pot fi vaccinaţi şi chiar mai mulţi în ianuarie şi februarie. Trebuie să vaccinăm cât mai mulţi oameni", a mai punctat expertul american.

Acesta mai spune că întreaga ţară va fi în siguranţă, dacă se vaccinează 45%-50% din populaţie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE