2022-08-13 21:42

Diana Șoșoacă îi cere lui Raed Arafat să prezinte dovada că există CORONAVIRUS

 |  20:18
Diana Șoșoacă îi cere lui Raed Arafat să prezinte dovada că există CORONAVIRUS

Senatoarea Diana Șoșoacă a cerut, într-o interpelare parlamentară, să îi fie prezentate dovezile „materiale” ale existenței coronavirusului.

Diana Șoșoacă cere ministrului de interne, Lucian Bode, cât și ministrului Sănătății, Atilla Cseke, dar și secretarului de stat Raed Arafat, „toate dovezile științifice care atestă existența virusului, punându-mi la dispoziție toate actele de cercetare și dovezile materiale ale existenței virusului”, scrie newsweek.ro.

Șoșoacă cere aceleași probe și-n cazul variantei Delta a coronavirusului, precum și dovada că vaccinurile „opresc și vindecă” această variantă.

Mai mult decât atât senatoarea a solicitat răspunsul la această întrebare atât în scris, cât și oral.

„Nu există aşa ceva! Duceţi-vă la Tătaru să vă spună de ce nu a decretat epidemie pe teritoriul României. E totul o mascaradă”, susținea, în decembrie 2020, Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, sancționată de poliție după ce a blocat vaccinarea la Iași

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost sancționată de poliție după ce a blocat vaccinarea la Răchițeni, județul Iași.

Potrivit autorităților, Diana Șoșoacă a încălcat unele norme de conviețuire socială a ordinii și liniștii publice privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

După ce a făcut un live pe Facebook în care a catalogat campania de imunizare drept "un experiment social", senatoarea Diana Șoșoacă a oprit vaccinarea în Răchițeni.

„Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare!”, a scandat Diana Șoșoacă. ”Cea mai mare minciună a secolului", a continuat Diana Șoșoacă revoltată, după care a ținut să le spună oamenilor că în localitate nu există nicio persoană infectată.

00:01

„Auzi, cică 5.7 la sută infectați. Pe bune? Păi la o comună de aproape 1.800 de locuitori ar însemna să fie nouă persoane vezi Doamne bolnave. Niciun mort până acum, dar ei închid o localitate. Pe hârtie, că în rest se circulă ca în codru, asta ca să înțelegeți, este cea mai mare farsă a secolului. [...] Nu vă e rușine mă, să mințiți oamenii? Asta e localitate carantinată? Nu vezi pe nimeni, nu vezi poliție...", a afirmat Diana Șoșoacă.

Potrivit directorului DSP Iași, Vasile Cepoi, localnicii s-au speriat și nu s-a mai vaccinat nimeni în ziua respectivă.

"Avem probleme, ultima situație nedorită este intervenția doamnei senator Șoșoacă la Răchiteni, care a blocat o acțiune de vaccinare a persoanelor care și-au exprimat această dorință, prin prezența ei cu un grup mai mare de oameni care nu le-a permis acestora să intre să se vaccineze. Din păcate, este o acțiune ilicită".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE