2024-04-23 23:25

De unde se poate cumpăra IVERMECTINĂ. Anunțul făcut de dr. Adina Alberts

 |  21:29
De unde se poate cumpăra IVERMECTINĂ. Anunțul făcut de dr. Adina Alberts

Medicul Adina Alberts spune că Ivermectina se poate cumpăra din farmaciile umane din Franța și Olanda.

”Ivermectină, substanța despre care se vorbește atât de mult în ultima perioadă, se poate cumpăra din farmaciile umane din Franța și Olanda. Cu rețetă! Aceasta este o cutie cumpărată din Franța. Are 4 pastile a câte 3 mg fiecare! Atât medicul cât și farmacista a sfătuit persoana respectivă să ia toate cele 4 pastile o dată, în priză unică, pentru prevenirea contractării COVID.

Prieteni din Franța si Olanda, vă rog contactați-mă în privat! Mulțumesc”, este mesajul transmis pe Facebook de medicul Adina Alberts.

Adina Alberts, despre miturile legate de Ivermectină: Nimic mai fals, este o tâmpenie

Medicul estetician intervine în scandalul folosirii Ivermectinei în COVID şi spune că această substanţă nu este cancerigenă, aşa cum se vehiculează, ci chiar ar ajuta la tratarea maladiei.

În plus, Alberts acuză că se încearcă o denigrare a acestei substanţe.

"- Ivermectina cancerigen?!? 

Nimic mai fals. Ba este exact invers. 

"Researchers in Japan and the United States have found that ivermectin, a drug used to kill parasites, suppresses tumour development in epithelial ovarian cancer".

{Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că ivermectina, un medicament utilizat pentru a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian}.

- Ivermectina produce orbire?!?

Este o tâmpenie.... Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM precum și de forurile similare internaționale. 

- Că se încearcă o denigrare a acestei substanțe - Ivermectina - pentru a cărei descoperire, atât irlandezul Campbell cât și japonezul Omura au primit premiul Nobel în 2015, acesta poate fi un adevăr! 

Studii numeroase din întreaga lume arată că această substanță este eficientă atât în vindecarea de COVID-19 cât și în prevenția îmbolnăvirii", a scris medicul chirurg estetician Adina Alberts, pe pagina de Facebook.

Arafat: Așteptăm studiile pe Ivermectină

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat că în România sunt așteptate studiile pe Ivermectină. ”În momentul în care o să avem mai multe informații vom aproba medicamentul pentru a fi utilizat”, a spus Arafat, duminică seară, la Antena 3.

Ce conține, de fapt, Ivermectina, noua speranță a omenirii pentru tratamentul COVID-19

Zilele acestea, toată lumea vorbește despre Ivermectină, medicamentul antiparazitar utilizat în tratamentul bolilor parazitare, atât în medicina veterinară cât și în medicina umană, și folosit chiar și în tratamentul unor afecțiuni ale pielii, care ar fi dat rezultate foarte bune și în tratamentul împotriva COVID-19. Cu toate acestea, autoritățile române și internaționale nu au aprobat medicamentele ce conțin ivermectină pentru tratarea COVID-19.

Ivermectina este un derivat semisintetic din clasa avermectinelor, un grup de lactone macrociclice produse de Streptomyces avermitilis, fiind utilizat ca antihelmintic, potrivit Wikipedia.

Slovacia a aprobat folosirea Ivermectinei pentru tratarea COVID-19

Ministerul Sănătății din Slovacia a aprobat utilizarea medicamentului pe bază de ivermectină în lupta împotriva noului coronavirus, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al ministerului, Zuzana Eliasova.

Ministerul Sănătăţii a autorizat utilizarea terapeutică a medicamentului neînregistrat Ivermectin pentru necesităţile unităţilor medicale, adaugă comunicatul, menţionând că autorizarea este valabilă pentru spitale şi ambulanţe pentru o perioadă de 6 luni.

Indicaţia principală a Ivermectin este în profilaxia şi tratarea COVID-19. Medicamentul va fi disponibil de asemenea în farmacii, cu prescripţie medicală.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE