2024-04-19 09:58

Cum se face testarea COVID-19 la domiciliu. Iată formularul online de testare!

 |  22:32
Cum se face testarea COVID-19 la domiciliu. Iată formularul online de testare!

Cei care au simptome specifice COVID-19 pot completa un formular online pentru a fi testați la domiciliu.

Pentru a solicita testare COVID 19 la domiciliu, persoanele care prezintă simptome ce justifică suspiciunea infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 pot apela numărul de Call Center DSP București 021-9462, unde operatorii vor prelua solicitarea de testare și o vor comunica Serviciului de Ambulanță București-Ilfov în cel mai scurt timp.

"De asemenea, în vederea eficientizării procesului de solicitare a testării COVID 19 la domiciliu, împreună cu STS a fost operaționalizat un formular online de testare pe site-ul DSP București, la adresa https://dspb.ro/formular-programare-test-covid-19/", conform DSP București.

Acest formular este pus la dispoziție de către Direcția de Sănătate a Publică a Municipiului București, în vederea asigurării posibilității persoanelor interesate de a solicita online efectuarea, la domiciliu, a unui test pentru detectarea virusului SARS-CoV-2, pe raza Municipiului București.

Cum se face testarea COVID-19 la domiciliu

Testarea la domiciliu se adresează persoanelor care prezintă simptomatologie specifică infecției cu virusul SARS CoV-2 conform metodologiei stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică.

VEZI AICI FORMULAR PROGRAMARE TEST COVID-19


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE