2024-04-20 06:48

COZI de sute de oameni la centrul de vaccinare de la Romexpo

 |  16:35
COZI de sute de oameni la centrul de vaccinare de la Romexpo

Sute de oameni au stat la cozi luni la centrele de vaccinare amenajate la Romexpo, după ce dozele de vaccin s-au epuizat și au așteptat să fie adusă o nouă tranșă. Comitetul de coordonare a vaccinării face apel la "înțelegere" din partea celor care doresc să se vaccineze, "întrucât pot exista și astfel de momente, punctuale, de ordin administrativ".

Potrivit imaginilor difuzate de Digi 24, sute de oameni au așteptat la cozi la centrele de vaccinare de la Romexpo și sunt oameni care spun că au ajuns la centrul de vaccinare la ora 11.00 și încă își așteptau rândul, după 4 ore.

Medicul coordonator al centrului a declarat, la Digi 24, că este vorba despre sute de programări și că toți vor face vaccinul până la finalul zilei.

Comitetul de coordonare a vaccinării spune că "au existat întârzieri condiționate de dinamica și de volumul solicitărilor în ceea ce privește alocarea cantităților de vaccin către centrele de vaccinare".

"Din informațiile pe care le avem, la acest moment situatia s-a remediat. Au existat întârzieri, condiționate de dinamica și de volumul solicitărilor în ceea ce privește alocarea cantităților de vaccin către centrele de vaccinare. Menționam faptul că distribuirea dozelor de vaccin trebuie să se realizeze cu respectarea procedurilor specifice lanțului de frig. Activitatea personalui vaccinator este una continuă și susținută. Înțelegem disconfortul generat în rândul beneficiarilor, le mulțumim pentru decizia de a se imuniza și îi asiguram că procesul de vaccinare va continua în condiții optime. Apelăm la înțelegere din partea celor care doresc să se vaccineze, întrucât pot exista și astfel de momente, punctuale, de ordin administrativ", a transmis Comitetul de coordonare a vaccinării.

La Romexpo sunt administrate vaccinuri Pfizer/BioNTech.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE