2024-04-19 20:59

Coronavirus: Vești proaste pentru Marcel Ciolacu.Trei lideri PSD cu care s-a întâlnit de curând, testați pozitiv cu COVID-19

 |  11:00
Coronavirus: Vești proaste pentru Marcel Ciolacu.Trei lideri PSD cu care s-a întâlnit de curând, testați pozitiv cu COVID-19

Trei lideri locali ai PSD, cu care președintele formațiunii, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit de curând, au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Cei trei lideri PSD din Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns deja la spital. Este vorba despre Tiberiu Marc - președintele Consiliului Județean Sălaj (încă în funcție), vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect, Florin Florian.

Sâmbătă, la doar o zi după ce s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu, Tiberiu Marc a început să se simtă rău, urmat fiind de ceilalți doi social-democrați. Ulterior, toți liderii PSD au primit confirmarea testului pentru coronavirus.

Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu cei trei vineri, la Zalău, în cadrul unui miting electoral, informează Antena3.

Mai mult decât atât, managerul Aeroportului Internaţional din Iaşi, Cătălin Bulgariu, a fost diagnosticat cu COVID 19.

Surse din PSD Iaşi spun că Bulgariu ar fi participat, luni,  la o şedinţă internă de partid în ciuda faptului că aştepta rezultatul testului COVID.

La întâlnirea de partid ar fi participat Tudor Ciuhodaru, Doru Pănescu, Vasile Toma şi Silviu Macovei, scrie ziaruldeiasi.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE