2024-04-25 05:19

Coronavirus: De ce nu s-a vaccinat încă Nicușor Dan? Explicațiile Primarului General

 |  11:20
Coronavirus: De ce nu s-a vaccinat încă Nicușor Dan? Explicațiile Primarului General

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, este nevaccinat și susține, într-un interviu acordat StirileProtv, că va merge să își facă analizele, dar încă nu a avut timp fizic pentru a ajunge la medic.

Interviul acordat de Nicușor Dan

Nicușor Dan: „Există o opinie științifică, care este certă care spune că vaccinul reduce substanțial riscul de îmbolnăvire gravă. Asta este indiscutabil.”

Vitalie Cojocari: Și când vă vaccinați?

Nicușor Dan: „Imediat ce fac acele analize. Nu a fost atât de demult infectarea mea și nu am avut timp fizic să mă duc să fac analizele.”

Vitalie Cojocari: Credeți că funcționarii din Primăria Capitalei care au contact cu publicul ar trebui obligatoriu să fie vaccinați?

Nicușor Dan: „Este o chestiune care ține de justiție, de drepturi fundamentale, prefer să se pronunțe alții. Este o largă dezbatere în statele occidentale până unde merge interesul public, până unde vine libertatea persoanei.”

Vitalie Cojocari: În țările occidentale, și la stat, și la privat, angajații sunt obligați să se vaccineze ca să-și continue munca.

Nicușor Dan: „Sau să se testeze. Este o dezbatere constituțională, de fapt.”

Vitalie Cojocari: Cum vă descurcați fără certificatul verde când vi se cere?

Nicușor Dan: „Certificatul verde este de două zile. Din primăvara anului trecut și până acum, în fiecare zi, la ora 8 sau 9 când ies din casă îmi pun masca și nu o mai scot, mănânc la amiază, singur, mi-o mai scot seara, acasă.”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE