2022-01-16 12:00

Compartimentul ATI de la Spitalul Militar Timișoara s-a deschis pe stadionul CFR

 |  10:10
Compartimentul ATI de la Spitalul Militar Timișoara s-a deschis pe stadionul CFR

Compartimentul ATI de la Spitalul Militar de campanie de pe stadionul CFR se deschide, sâmbătă, în Timișoara, suplimentându-se, astfel, cu 10 locuri capacitatea ATI în județul Timiș, anunță prefectul Zoltan Nemeth.

„Întreaga investiție pentru construcția modulului ATI, care cuprinde: containere modulare, 10 paturi electrice, aparatură medicală de specialitate, console de gaze medicinale, mobilier, precum și racordarea acestora la stocatorul de oxigen și la compresorul de aer medicinal, au fost suportate în întregime din bugetul Ministerului Apărării Naționale. Le mulțumesc, pe această cale, colegilor noștri de la MAPN, care au depus toate eforturile necesare, pentru a pune în funcțiune acest sistem medical modular”, spune prefectul, pe pagina sa de Facebook.

Spitalele din municipiul Timișoara au detașat personalul medical necesar pentru a asigura asistența medicală necesară pentru cele 10 paturi ATI din compartimentul modular de terapie intensivă.

În prezent, „Sistemul Medical Modular de Izolare și Tratament” (SMMIT) funcționează ca secție externă de boli infecțioase a Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara, asigurând asistență medicală și tratament persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE