2024-04-25 00:59

Cei care au trecut prin COVID și s-au vaccinat complet nu mai au nevoie de a treia DOZĂ

 |  18:01
Cei care au trecut prin COVID și s-au vaccinat complet nu mai au nevoie de a treia DOZĂ

Veste importantă pentru cei care au trecut prin Covid şi s-au vaccinat cu primele două doze. Aceștia nu mai sunt nevoiți să facă şi doza a treia, este de părere medicul Alexandru Rafila, care a ajuns la această concluzie după ce s-a consultat cu specialiştii din Israel.

"Cu doza trei nu mă voi vaccina. Persoanele care au trecut prin infecţie şi s-au vaccinat cu două doze de vaccin Pfizer, sau o doză de alt vaccin, nu mai trebuie să facă şi a treia doză. Lucrul acesta trebuie foarte clar spus. Domnul doctor Gheorhiţă şi-a schimbat opinia, eu l-am auzit spunând de două ori, că nu este necesar. Eu am discutat cu colegi de ai mei din Israel care studiază îndeaproape aceste vaccinuri. Recomandarea şi pentru Israel, este ca acele persoane care au trecut prin infecţie şi au făcut deja vaccinarea completă, să nu mai facă şi doza a treia", a spus medicul Alexandru Rafila, citat de antena3.ro.

Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-28

In legatura cu acest articol...

Recoltarea probelor la posibile persoane infectate cu Covid în București se face cu o întârziere de 30 de ore

Coronavirus. Valul patru lovește în plin: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri noi, decese și pacienți internați în stare gravă la ATI




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE